Eleven percek diploma

2023.10.02

Nagy örömmel tudatjuk a "2023 perc tenisz" esemény résztvevőivel és a teniszt szerető játékosokkal, hogy a nyáron megrendezett rekordkísérlettel egybekötött "2023 perc tenisz" rendezvényen mindent rendben talált a Magyar Rekord Egyesületének elnöke és hitelesítette a rekordkísérletet.

Melléklet a levélből:"A Magyar Rekord Egyesület a jelen díszoklevél kiállításával örökíti meg az utókor számára, hogy az Építők Tenisz Klub és az Elevenpercek a bemutatott és jegyzőkönyvben rögzített tények alapján kétséget kizáróan rendkívüli teljesítményről tettek tanúbizonyságot. Ezért számukra a ———- MAGYAR REKORDER ———-megtisztelő címet adományozzuk.Az Építők Tenisz Klub 2023. július 28-án és 29-én a "2023 perc tenisz" című rendezvénynek adott otthont, amelyen sikerrel állították fel a leghosszabb, megszakítás nélküli csoportos váltó teniszjáték időtartam rekordját. 

A sportesemény 2023 perce alatt a közel száz játékos több, mint 400 gémet játszott, a legidősebb résztvevő 95, a legfiatalabb 13 éves volt.Ezt a kimagasló teljesítményt a helyszínen felvett jegyzőkönyvünk mellett jelen oklevelünk, a Magyar Rekordok Diplomája is hitelesen igazolja.A Diploma kiállításra került Budapesten, 2023. július 31-én."