Eleven percek

2023.07.04

   2023. július 28-29-én a történelmi múlttal rendelkező Építők Tenisz Klub egy különleges sporteseménnyel készül. A teniszt szerető és tisztelő játékosok, fiatalok-idősek, kicsik-nagyok, hölgyek és urak összegyűlnek és valami igazán figyelemreméltó, egyedi és eredeti eseményt hoznak létre. 

KÜLÖNLEGES SPORTESEMÉNY!  Nemcsak Guinness rekordkísérletet tesznek, hanem minden teniszezőt, teniszt szerető rajongót aki osztozik a tenisz iránti szenvedélyben, két napig egy közös cél érdekében összehoznak, hogy beírják magukat a sporttörténelembe. 

140 TENISZEZŐ! Az Elevenpercek eseménysorozat első állomása egy 2023 percig tartó tenisz mérkőzés, melynek üzenete: "hinni a sport erejében, amely képes egyesíteni az embereket és erősíti az összetartó, baráti közösségeket, kapcsolatokat.

KÖZÖSSÉG!  Küldetésünk, olyan befogadó környezetet teremteni, ahol különböző tudásszintű, korú és származású játékosok vesznek részt egy közös cél érdekében. Akár tapasztalt profi, akár csak kezdő játékos vagy, aki szeretné megismerni a tenisz világát, ez az esemény tárt karokkal vár Téged! 

ÉPÍTŐK TENISZ KLUB! Tarts velünk csak egy órára, vagy akár 33 órán és 43 percen keresztül, izgalmas mérkőzések, barátságos küzdelmek és elfogadó, jó hangulatú légkörben Budapest szívében! Hajnali órákban, szikrázó napsütésben, alkonyatkor vagy az éj leple alatt egyaránt játéklehetőség vár. 

ÉJJEL-NAPPAL!  Számíts bátorító szurkolókra, profi fotózásra, finom falatokra, pezsgő környezetre, jókedvű beszélgetésekre, találkozz egykori és jelenlegi tenisz játékosokkal, akik nemzetközi szinten is kimagasló eredményeket értek el. Hisszük, hogy együtt emlékezetes pillanatokat szerzünk és tevékenységünk maradandó hatással lesz a tenisz nagy családjára. 

LEGYÉL TE IS RÉSZESE!  Vedd elő a naptáradat, készülj, szólj barátaidnak és jelentkezzetek, hogy valami rendkívüli dolog részesei legyetek! Írjuk, alakítsuk együtt a magyar tenisz történetét! Minden információ a rendezvényről:

 https://elevenpercek.com 

Tel.: 06305230869